Partners van Fondsnieuws


T. Rowe Price is een onafhankelijke vermogensbeheerder, die zich erop richt klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren en hun financiële doelen voor de lange termijn te bereiken. De firma werd in 1937 opgericht door Thomas Rowe Price, Jr. en biedt beleggers een compleet aanbod aan aandelen- en vastrentende strategieën, dat hen toegang geeft tot grote variatie aan beleggingscategorieën, beurswaarden, sectoren, beleggingsstijlen en regio’s.

Invesco is opgericht in 1978 in de VS en heeft haar hoofdkantoor in Atlanta, Georgia (VS). Invesco is één van de meest vooraanstaande onafhankelijke assetmanagers ter wereld, genoteerd aan de beurs van New York. Ons doel is beleggers wereldwijd te helpen bij het verwezenlijken van hun financiële doelstellingen. Invesco beschikt over diepgaande kennis van de lokale markten, want goede ideeën zijn nou eenmaal niet grensgebonden.

Pictet Asset Management is een onafhankelijke vermogensbeheerder die voor zijn cliënten USD 165 mld. beheert in een scala van aandelen-, vastrentende, alternatieve en multi-asset producten. Via gescheiden accounts en beleggingsfondsen leveren wij gespecialiseerde beleggingsdiensten aan een aantal van 's werelds grootste pensioenfondsen, financiële instellingen, staatsbeleggingsfondsen, tussenpersonen en hun klanten. Beleggen is ons vak en een uitstekende klantenservice staat centraal in onze dienstverlening.

SPDR ETF's worden aangeboden door State Street Global Advisors (SSGA) en bieden professionele beleggers de flexibiliteit om beleggingen te selecteren die precies zijn afgestemd op hun beleggingsstrategie. SSGA wordt erkend als een pionier in de sector en creëerde de eerste ETF in 1993. Elk nieuw lid van de SPDR ETF-familie is opgebouwd rond onze grondige kennis en meer dan 35 jaar ervaring met indexproducten.

Columbia Threadneedle Investments is een toonaangevende, wereldwijd opererende vermogensbeheerder met een breed aanbod van actief beheerde beleggingsstrategieën en -oplossingen voor particulieren, institutionele beleggers en ondernemingen over de hele wereld.

Kempen is een gespecialiseerde vermogensbeheerder die uitblinkt in een aantal geselecteerde niches. Wij streven groei na via het behalen van uitstekende beleggingsresultaten voor onze cliënten.

Amundi is Europe’s largest asset manager by assets under management and ranks in the top 101 globally. Thanks to the integration of Pioneer Investments, it now manages over 1.3 trillion2 euros of assets across six main investment hubs3.

Capital Group is in 1931 opgericht in de Verenigde Staten en een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders ter wereld met een beheerd vermogen van meer dan $1,5 biljoen¹. We doen alleen vermogensbeheer. Al 80 jaar lang is het ons primaire doel om een consistent en superieur resultaat te realiseren voor langetermijnbeleggers.

Aegon Asset Management is een wereldwijde vermogensbeheerder met een actief investeringsbeleid. Onze expertise helpt onze klanten om verantwoordelijkheid te nemen voor hun financiële toekomst.

De kern van ons producten- en oplossingenpalet in Nederland is – alternatieve – vastrentende waarden. Door diversificatie en actief beleid halen we een hoger rendement bij een lager risico in beleggingsstrategieën die zijn afgestemd op langjarige verplichtingen.

Robeco is een gerenommeerde, onafhankelijke vermogensbeheerder. We werken vanuit een langetermijnvisie die gebaseerd is op gedegen research. We anticiperen en wachten niet af. Zo sluiten we niet alleen onnodige risico’s uit, het is ook de basis van vernieuwing. Dit stelt ons in staat de hoogst mogelijke kwaliteit aan onze klanten te bieden.

Allianz Global Investors (AllianzGI) is een asset manager met een lange ervaring in het actief beheren van fondsen en mandaten op gebied van aandelen, obligaties, multi-asset en alternatives. Wij beheren meer dan 498 miljard euro1 voor particuliere en institutionele beleggers over de hele wereld.

Janus Henderson Investors ontstond in 2017 door de fusie tussen Janus Capital Group en Henderson Global Investors.

Comgest is opgericht in 1985 en kenmerkt zich door haar unieke aanpak en stijl van ‘kwaliteit voor de lange termijn’ in al haar aandelenportefeuilles. Wij bedienen vanuit kantoren in Parijs, Hong Kong, Singapore, Tokyo, Dublin, Düsseldorf en Amsterdam een diverse groep van lange termijn georiënteerde beleggers over de hele wereld.

BNP Paribas Asset Management is de vermogensbeheerspecialist van BNP Paribas, een van ‘s werelds meest vooraanstaande spelers in de financiële sector. BNP Paribas Asset Management heeft EUR 571 miljard aan vermogen onder beheer en advies per 30 september 2017 en biedt beleggers actief, passief en kwantitatief gemanagede beleggings- oplossingen. Sinds 2002 is duurzaam en verantwoord beleggen een belangrijk speerpunt van onze activiteiten.
Meer informatie vindt u op bnpparibas-am.nl.

Triodos Investment Management is specialist in het ontwikkelen en beheren van duurzame beleggingsfondsen. De 17 beleggingsfondsen richten zich op investeringen in onder andere duurzame energie, duurzaam vastgoed, cultuur, biologische landbouw, microfinanciering in ontwikkelingslanden en beleggen in beursgenoteerde bedrijven volgens strikte duurzaamheidscriteria. De Triodos beleggingsfondsen hebben ultimo 2016 een beheerd vermogen van EUR 3,3 miljard. Triodos Investment Management BV is een 100% dochter van Triodos Bank NV.

InsingerGilissen Services is de (depot)bank achter veel zelfstandig vermogensbeheerders.

Zelfstandig vermogensbeheerders kunnen zich volledig richten op hun cliënten en hun vermogen, terwijl wij alles achter de schermen regelen. Ondersteunende diensten zoals effectenadministratie, rapportages en orderuitvoering. En daar blijft het niet bij...

Natixis Global Investment Managers (beheerd vermogen USD 870,3 miljard1) is een organisatie met meerdere gelieerde ondernemingen die één centraal toegangspunt biedt aan meer dan 20 gespecialiseerde beleggingsondernemingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

UBS Asset Management is een divisie van UBS. De vermogensbeheeractiviteiten zijn breed gespreid over verschillende regio’s, capabilities en klantensegmenten. UBS Asset Management  biedt beleggers een uitgebreid aanbod van zowel traditionele als alternatieve beleggingsoplossingen op het gebied van aandelen, obligaties, valuta, hedge funds en onroerend goed die ook gecombineerd kunnen worden.