Partners van Fondsnieuws


Invesco is één van de meest vooraanstaande onafhankelijke assetmanagers ter wereld, opgericht in 1978 en genoteerd aan de beurs van New York (IVZ). Invesco zoekt wereldwijd naar best practices en past deze ook wereldwijd toe. Met een klantondersteuning in meer dan 20 landen, meer dan 7000 werknemers wereldwijd en portefeuillebeheerders, analisten en onderzoekers in Noord-Amerika, Azië-Pacific en Europa, beschikt Invesco over diepgaande kennis van de lokale markten.

Natixis Investment Managers helpt financiële professionals op innovatieve wijze in het verkrijgen van inzicht in en het construeren van portefeuilles. Daarbij maken wij gebruik van meer dan 20 gespecialiseerde investment boutiques wereldwijd. We passen Active ThinkingSM toe om onze relaties proactief te helpen in het bereiken van betere resultaten onafhankelijk van de marktomstandigheden. Natixis behoort tot ‘s werelds grootste asset management firms1 (USD 1.008 miljard2).

UBS Asset Management is een divisie van UBS. De vermogensbeheeractiviteiten zijn breed gespreid over verschillende regio’s, capabilities en klantensegmenten. UBS Asset Management biedt beleggers een uitgebreid aanbod van zowel traditionele als alternatieve beleggingsoplossingen op het gebied van aandelen, obligaties, valuta, hedge funds en onroerend goed die ook gecombineerd kunnen worden.

GAM is één van 's werelds toonaangevende onafhankelijke vermogensbeheerders gericht op actieve beleggingsstrategieën. Wij beheren voor institutionele beleggers, financiële instellingen, private-bankensector, vermogensbeheerders en adviseurs. Bovendien bieden wij oplossingen aan op het gebied van “private labelling”, vooral het administratief oprichten en beheren van beleggingsfondsen voor derden (bv. banken) die zelf de beleggingsstrategie beheren, en het administratieve deel aan ons uitbesteden.

SPDR ETF's worden aangeboden door State Street Global Advisors (SSGA) en bieden professionele beleggers de flexibiliteit om beleggingen te selecteren die precies zijn afgestemd op hun beleggingsstrategie. SSGA wordt erkend als een pionier in de sector en creëerde de eerste ETF in 1993. Elk nieuw lid van de SPDR ETF-familie is opgebouwd rond onze grondige kennis en meer dan 35 jaar ervaring met indexproducten.

Columbia Threadneedle Investments is een toonaangevende wereldwijde vermogensbeheerder. Wij begrijpen dat beleggers doorlopend een goed voor risico gecorrigeerd rendement willen en wij streven ernaar dit te leveren via een actieve en consistente beleggingsbenadering die team- en prestatiegericht en risicobewust is.

Janus Henderson Investors ontstond in 2017 door de fusie tussen Janus Capital Group en Henderson Global Investors.

BNP Paribas Asset Management is de vermogensbeheerspecialist van BNP Paribas, een van ‘s werelds meest vooraanstaande spelers in de financiële sector. BNP Paribas Asset Management heeft EUR 560 miljard aan vermogen onder beheer en adviesbeheer per 30 juni 2018 en biedt beleggers actief, passief en kwantitatief gemanagede beleggingsoplossingen. Sinds 2002 is duurzaam en verantwoord beleggen een belangrijk speerpunt van onze activiteiten. Meer informatie vindt u op bnpparibas-am.nl.

Meer dan veertig jaar levert Morgan Stanley Investment Management (MSIM) klantgerichte beleggings- en risicobeheeroplossingen aan een breed scala aan particuliere en institutionele beleggers. Onder onze klanten bevinden zich bedrijven, pensioenfondsen, tussenpersonen, staatsbeleggingsfondsen, centrale banken, dotaties en stichtingen, overheden en adviespartners van over de hele wereld.

ACTIAM is dé verantwoorde vermogensbeheerder voor ruim één miljoen Nederlanders. ACTIAM belegt voor haar klanten om niet alleen een optimaal financieel rendement te behalen, maar ook een maatschappelijk rendement. Dit doen wij door rekening te houden met de gevolgen voor het milieu en de maatschappij en verantwoorde beleggingsoplossingen voor het brede publiek te blijven ontwikkelen.

Triodos Investment Management is specialist in het ontwikkelen en beheren van duurzame beleggingsfondsen. De beleggingsfondsen richten zich op investeringen in onder andere duurzame energie, duurzaam vastgoed, cultuur, biologische landbouw, microfinanciering in ontwikkelingslanden en beleggen in beursgenoteerde bedrijven volgens strikte duurzaamheidscriteria. De Triodos beleggingsfondsen hebben ultimo 2017 een beheerd vermogen van EUR 3,5 miljard. Triodos Investment Management BV is een 100% dochter van Triodos Bank NV.

M&G is een van Europa’s toonaangevende actieve vermogensbeheerders, bekend om zijn langetermijnvisie en door overtuigingen geleide beleggingsbenadering. Het Brits bedrijf werd opgericht in 1931 en heeft vandaag meer dan 320 miljard euro activa onder beheer per eind juni 2017.

Capital Group is in 1931 opgericht in de Verenigde Staten en een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders ter wereld met een beheerd vermogen van meer dan $1,7 biljoen¹. We doen alleen vermogensbeheer. Al meer dan 80 jaar is het ons primaire doel om een consistent en superieur resultaat te realiseren voor langetermijnbeleggers.

Kempen is een gespecialiseerde vermogensbeheerder die uitblinkt in een aantal geselecteerde niches. Wij streven groei na via het behalen van uitstekende beleggingsresultaten voor onze cliënten.

Pictet Asset Management is een onafhankelijke vermogensbeheerder die voor zijn cliënten USD 165 mld. beheert in een scala van aandelen-, vastrentende, alternatieve en multi-asset producten. Via gescheiden accounts en beleggingsfondsen leveren wij gespecialiseerde beleggingsdiensten aan een aantal van 's werelds grootste pensioenfondsen, financiële instellingen, staatsbeleggingsfondsen, tussenpersonen en hun klanten. Beleggen is ons vak en een uitstekende klantenservice staat centraal in onze dienstverlening.

T. Rowe Price is een onafhankelijke vermogensbeheerder, die zich erop richt klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren en hun financiële doelen voor de lange termijn te bereiken. De firma werd in 1937 opgericht door Thomas Rowe Price, Jr. en biedt beleggers een compleet aanbod aan aandelen- en vastrentende strategieën, dat hen toegang geeft tot grote variatie aan beleggingscategorieën, beurswaarden, sectoren, beleggingsstijlen en regio’s.