Partners van Fondsnieuws


Aegon Asset Management is een wereldwijde vermogensbeheerder met een actief investeringsbeleid. Onze expertise helpt onze klanten om verantwoordelijkheid te nemen voor hun financiële toekomst.

De kern van ons producten- en oplossingenpalet in Nederland is – alternatieve – vastrentende waarden. Door diversificatie en actief beleid halen we een hoger rendement bij een lager risico in beleggingsstrategieën die zijn afgestemd op langjarige verplichtingen.

Pictet Asset Management is een onafhankelijke vermogensbeheerder die voor zijn cliënten USD 165 mld. beheert in een scala van aandelen-, vastrentende, alternatieve en multi-asset producten. Via gescheiden accounts en beleggingsfondsen leveren wij gespecialiseerde beleggingsdiensten aan een aantal van 's werelds grootste pensioenfondsen, financiële instellingen, staatsbeleggingsfondsen, tussenpersonen en hun klanten. Beleggen is ons vak en een uitstekende klantenservice staat centraal in onze dienstverlening.

Theodoor Gilissen Services is de (depot)bank achter veel zelfstandig vermogensbeheerders.

Zelfstandig vermogensbeheerders kunnen zich volledig richten op hun cliënten en hun vermogen, terwijl wij alles achter de schermen regelen. Ondersteunende diensten zoals effectenadministratie, rapportages en orderuitvoering. En daar blijft het niet bij...

BNP Paribas Investment Partners is de aangewezen vermogensbeheertak van BNP Paribas Groep. Daardoor kunnen we bogen op de ervaring en slagkracht van één van de banken met de beste ratings wereldwijd. Onze benadering gebaseerd op samenwerking vormt de sleutel tot ons eigen multispecialistische platform. We zijn een wereldwijde aanbieder van beleggingsoplossingen die de voordelen van een groot bedrijf combineert met de reactiviteit, het specialisme en de ondernemerszin van beleggingsboutiques.

Natixis Global Asset Management (beheerd vermogen USD 870,3 miljard1) is een organisatie met meerdere gelieerde ondernemingen die één centraal toegangspunt biedt aan meer dan 20 gespecialiseerde beleggingsondernemingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Robeco is een gerenommeerde, onafhankelijke vermogensbeheerder. We werken vanuit een langetermijnvisie die gebaseerd is op gedegen research. We anticiperen en wachten niet af. Zo sluiten we niet alleen onnodige risico’s uit, het is ook de basis van vernieuwing. Dit stelt ons in staat de hoogst mogelijke kwaliteit aan onze klanten te bieden.

Allianz Global Investors (AllianzGI) is een asset manager met een lange ervaring in het actief beheren van fondsen en mandaten op gebied van aandelen, obligaties, multi-asset en alternatives. Wij beheren meer dan 480 miljard euro1 voor particuliere en institutionele beleggers over de hele wereld.

Triodos Investment Management is specialist in het ontwikkelen en beheren van duurzame beleggingsfondsen. De 17 beleggingsfondsen richten zich op investeringen in onder andere duurzame energie, duurzaam vastgoed, cultuur, biologische landbouw, microfinanciering in ontwikkelingslanden en beleggen in beursgenoteerde bedrijven volgens strikte duurzaamheidscriteria. De Triodos beleggingsfondsen hebben ultimo 2016 een beheerd vermogen van EUR 3,3 miljard. Triodos Investment Management BV is een 100% dochter van Triodos Bank NV.

UBS Asset Management is een divisie van UBS. De vermogensbeheeractiviteiten zijn breed gespreid over verschillende regio’s, capabilities en klantensegmenten. UBS Asset Management  biedt beleggers een uitgebreid aanbod van zowel traditionele als alternatieve beleggingsoplossingen op het gebied van aandelen, obligaties, valuta, hedge funds en onroerend goed die ook gecombineerd kunnen worden.

Columbia Threadneedle Investments is een toonaangevende, wereldwijd opererende vermogensbeheerder met een breed aanbod van actief beheerde beleggingsstrategieën en -oplossingen voor particulieren, institutionele beleggers en ondernemingen over de hele wereld.

Comgest is opgericht in 1985 en kenmerkt zich door haar unieke aanpak en stijl van ‘kwaliteit voor de lange termijn’ in al haar aandelenportefeuilles. Wij bedienen vanuit kantoren in Parijs, Hong Kong, Singapore, Tokyo, Dublin, Düsseldorf en Amsterdam een diverse groep van lange termijn georiënteerde beleggers over de hele wereld.

Schroder is een onafhankelijke, gespecialiseerde asset-manager met een sterke traditie en cultuur, die berusten op meer dan 200 jaar ervaring op de beleggingsmarkten. Schroders is genoteerd aan de London Stock Exchange en beschikt over een zeer solide balans en een stabiele eigendomsstructuur. Schroders houdt zich uitsluitend bezig met vermogensbeheer. Dat betekent dat belegd wordt vanuit een doelgericht perspectief en een ondernemende instelling. Daarbij staat één doel voorop: maximaal rendement voor de klant behalen. Lees meer over Schroders: www.schroders.com.

Eye on index investing is een doorlopend educatieprogramma, gericht op het vergroten van de kennis in de markt omtrent indexbeleggen.

Op deze pagina vindt u publicaties, video's en presentaties over onderwerpen die tijdens eerdere masterclasses in dit kader aan bod zijn gekomen.

T. Rowe Price is een onafhankelijke vermogensbeheerder, die zich erop richt klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren en hun financiële doelen voor de lange termijn te bereiken. De firma werd in 1937 opgericht door Thomas Rowe Price, Jr. en biedt beleggers een compleet aanbod aan aandelen- en vastrentende strategieën, dat hen toegang geeft tot grote variatie aan beleggingscategorieën, beurswaarden, sectoren, beleggingsstijlen en regio’s.

Een uitstekend dienstverleningsniveau en concurrerende, tijdsbestendige beleggingsstrategien van hoge kwaliteit: dat is wat wij bij Pioneer Investments onze klanten willen bieden.
Pioneer Investments is in ruim 28 landen aanwezig met meer dan 2.030 medewerkers.

Henderson Global Investors is een internationale vermogensbeheerder met een sterke reputatie en trotse geschiedenis die teruggaat tot 1934. We beheren momenteel €118,3 miljard* en hebben wereldwijd 1000* werknemers in dienst. (*Henderson Global Investors per 31 december 2016)

Capital Group is in 1931 opgericht in de Verenigde Staten en een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders ter wereld met een beheerd vermogen van ongeveer $1,4 biljoen¹. We doen alleen vermogensbeheer. Al 80 jaar lang is het ons primaire doel om een consistent en superieur resultaat te realiseren voor langetermijnbeleggers.

Kempen Capital Management is een gespecialiseerde vermogensbeheerder die uitblinkt in een aantal geselecteerde niches. Wij streven groei na via het behalen van uitstekende beleggingsresultaten voor onze cliënten.